Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali20g4.2kcal0.2g0.7g0g0.4g
Porkkana, keitetty, suolaton 15g5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Parsakaali, keitetty, suolaton 6.3g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi69g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g1.5g2kcal0g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g154kcal15.6g4.6g7.6g2.2g
Valittu annoskoko154g77kcal7.8g2.3g3.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna77g38kcal3.9g1.2g1.9g0.6g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974