Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g30g33kcal6.2g0g0.9g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g19g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g42g10kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Keräkaali, 100g61g15kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g155kcal15.2g8.8g5.4g4.4g
Valittu annoskoko153g78kcal7.6g4.4g2.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna77g39kcal3.8g2.2g1.4g1.1g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856