Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt39g18kcal1.3g1.9g0.6g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 31g24kcal5.5g0g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 39g30kcal0.7g6.1g0.1g0.4g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g1g6.6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g165kcal15.2g17.6g3.2g0.8g
Valittu annoskoko154g83kcal7.6g8.8g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna77g41kcal3.8g4.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519