Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Appelsiini, kuorittu 25g12kcal0.1g2.2g0.1g0.5g
Salaatti, jäävuori tuore50g5kcal0.6g0.4g0.1g0.5g
Kurkku 18g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Halloumi-juusto light, 100g13g28kcal3.4g0.1g1.5g0g
Hunaja 1.8g5.8kcal0g1.4g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen1.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g166kcal19.4g11g4.2g2.4g
Valittu annoskoko154g83kcal9.7g5.5g2.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna77g42kcal4.9g2.8g1.1g0.6g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029