Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti75g82kcal16.5g0.1g2.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punaviini 13g8.8kcal0g0g0g0g
Rusina 1.5g4.4kcal0g0.9g0g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow17g30kcal0.1g0.9g2.8g0g
Ohrakas ohratärkkelys2.5g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g325kcal34g10.2g14.8g0.8g
Valittu annoskoko153g162kcal17g5.1g7.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna77g81kcal8.5g2.6g3.7g0.2g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.3g4.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355