Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g16g114kcal0.2g0.2g12.5g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g23g79kcal0.5g0.7g8.4g0g
Kookoshiutale 5.5g36kcal0.4g0.3g3.5g0.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 87g34kcal0.1g7.1g0.1g1.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g16g95kcal3g0.8g8.6g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 6.2g42kcal1.7g0.4g3.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g802kcal11.8g19.4g73.4g6g
Valittu annoskoko154g401kcal5.9g9.7g36.7g3g
Annoskoko puolitettuna77g201kcal3g4.9g18.4g1.5g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.3g23.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976