Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa
UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ
1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna
Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.
Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.
Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.
Kytke uuni lämpenemään.
Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.
Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.
Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.
Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.
Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.
Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa
Carin