Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g600g420kcal96g0g1.8g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.5g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Purjosipuli 188g43kcal3.4g4.5g0.4g3.9g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g105g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g15g39kcal1.5g1.5g3g0.2g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g555g194kcal5.6g37.7g2.8g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g23g199kcal0g0g22.5g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g7.5g16kcal0g3.2g0g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g1904kcal215.8g108.6g62g17.2g
Valittu annoskoko1530g952kcal107.9g54.3g31g8.6g
Annoskoko puolitettuna765g476kcal54g27.2g15.5g4.3g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.5g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928