Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 900g685kcal16.9g139.5g1.8g9g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Palvikinkku HK 3%90g90kcal16.2g0.4g2.7g0g
Paprika punainen 113g33kcal1.1g5.1g0.4g2.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Atria kevyt Perhenakki270g432kcal25.9g20.3g26.2g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g3351kcal123.2g341.4g152.6g35.2g
Valittu annoskoko1530g1676kcal61.6g170.7g76.3g17.6g
Annoskoko puolitettuna765g838kcal30.8g85.4g38.2g8.8g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055