Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)1123g359kcal37g50.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 112g385kcal11.4g78.6g1.3g3.9g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g176kcal15.4g0.4g12.7g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl168g589kcal23.6g94.3g12.6g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g3020kcal174.8g447.6g53.2g41.4g
Valittu annoskoko1530g1510kcal87.4g223.8g26.6g20.7g
Annoskoko puolitettuna765g755kcal43.7g111.9g13.3g10.4g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534