Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 307g609kcal8.1g2.4g59.6g20.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g302g82kcal3.9g14.5g0.6g5.1g
Katkarapu, rainbow461g461kcal105.9g0g4.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio256g358kcal7.2g16.6g30.7g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g77g138kcal1.3g8.4g11.5g0g
Tilli, tuore 128g38kcal4.7g1.2g1g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g3370kcal262.2g86.2g215g56.8g
Valittu annoskoko1530g1685kcal131.1g43.1g107.5g28.4g
Annoskoko puolitettuna765g843kcal65.6g21.6g53.8g14.2g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430