Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 139g307kcal24.3g0g23.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 243g552kcal46.1g0g41.2g0g
Sipuli (kuorittu)104g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Lihaliemikuutio Maggi3.5g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Vesi347g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi59g206kcal3.5g44.8g1g1.4g
Kuohukerma,valio,2dl69g236kcal1.4g2.1g24.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen35g11kcal1.1g1.7g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 10g75kcal0.1g0g8.5g0g
Kaali, valkokaali520g110kcal6.2g17.7g1g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g3069kcal168.8g143g201.2g28.2g
Valittu annoskoko1530g1535kcal84.4g71.5g100.6g14.1g
Annoskoko puolitettuna765g767kcal42.2g35.8g50.3g7.1g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978