Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 347g425kcal73.3g0g14.4g0g
Sipuli 117g35kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 47g36kcal2.1g6g0.1g0.5g
Oivariini, 60 (100g)6.7g37kcal0.1g0.1g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 467g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g380g228kcal5.7g49.4g0.4g3.4g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Paprika punainen 117g34kcal1.1g5.3g0.5g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3064g2183kcal172g154.8g93.8g17.6g
Valittu annoskoko1532g1091kcal86g77.4g46.9g8.8g
Annoskoko puolitettuna766g546kcal43g38.7g23.5g4.4g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236