Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6522g1376kcal78.3g221.7g13g137g
Lihaliemi laimennettu 435g82kcal0g13g2.6g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2609g5777kcal456.5g0g443.5g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g130g457kcal2.2g116.1g0g0g
Voi 304g2208kcal3.6g1.2g247.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19799kcal1081.2g704g1413g274.2g
Valittu annoskoko10000g9899kcal540.6g352g706.5g137.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4950kcal270.3g176g353.3g68.6g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893