Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 350g695kcal102.7g0g31.4g0g
Siankylki, raaka88g281kcal12.9g0g25.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 437g333kcal8.2g67.8g0.9g4.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Palsternakka 131g83kcal0.7g15.5g0.5g5.9g
Paprika keltainen 149g45kcal1.4g7.6g0.3g3g
Paprika vihreä 149g32kcal1.4g3.7g0.4g2.8g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Lihaliemikuutio Maggi29g81kcal2.6g2g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3067g3208kcal263.4g215.2g132.6g40.8g
Valittu annoskoko1533g1604kcal131.7g107.6g66.3g20.4g
Annoskoko puolitettuna767g802kcal65.9g53.8g33.2g10.2g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933