Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä450g495kcal35.1g81g2.2g36g
Peruna, keskikokoinen 60g320g192kcal4.8g41.6g0.3g2.9g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g20g176kcal0g0g20g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g6g5.7kcal0.1g1.1g0g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka240g24kcal2.6g1.9g0.5g2.4g
Feta, Arla Apetina 3%200g220kcal36g4g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3068g2401kcal165g283.8g59.8g95.2g
Valittu annoskoko1534g1201kcal82.5g141.9g29.9g47.6g
Annoskoko puolitettuna767g600kcal41.3g71g15g23.8g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.3g1.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449