Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g563g620kcal118.3g0g14.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g79g58kcal3.5g10.2g0.2g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g11g18kcal1g3.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Herkkusieni 225g36kcal4.7g0.7g0.7g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3069g1729kcal259g39.6g54g9.8g
Valittu annoskoko1535g865kcal129.5g19.8g27g4.9g
Annoskoko puolitettuna767g432kcal64.8g9.9g13.5g2.5g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006