Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka32g26kcal1.1g6g0.3g0.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g166g58kcal1.7g11.3g0.8g2.3g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g225g79kcal2.2g14.6g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 19g167kcal0g0g18.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 157g28kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Kiinankaali 382g76kcal6g8.6g1.1g3.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)14g14kcal1g2.3g0.1g0.3g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g68g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3069g946kcal27.2g103.6g46g19g
Valittu annoskoko1535g473kcal13.6g51.8g23g9.5g
Annoskoko puolitettuna767g237kcal6.8g25.9g11.5g4.8g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929