Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 375g257kcal54.2g0g4.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Appelsiini, kuorittu 250g118kcal1.4g22.2g0.7g5.2g
Salaatti, jäävuori tuore500g50kcal5.5g4g1g5g
Kurkku 175g19kcal1g2.4g0.2g1.2g
Halloumi-juusto light, 100g125g275kcal33.7g1.2g15g0g
Hunaja 18g58kcal0.1g14.1g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen18g33kcal0.1g7.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3070g1658kcal194g110.8g42.4g25.4g
Valittu annoskoko1535g829kcal97g55.4g21.2g12.7g
Annoskoko puolitettuna768g415kcal48.5g27.7g10.6g6.4g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029