Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali197g42kcal2.4g6.7g0.4g4.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 150g50kcal0.9g8.5g0.3g3.9g
Parsakaali, keitetty, suolaton 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi688g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g15g20kcal0.4g3.5g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha375g623kcal71.3g0g37.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3070g1536kcal156.8g43.8g77.8g20.6g
Valittu annoskoko1535g768kcal78.4g21.9g38.9g10.3g
Annoskoko puolitettuna768g384kcal39.2g11g19.5g5.2g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974