Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 435g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 126g379kcal0.1g93.1g0g0g
Hiiva 24g18kcal3.2g0.3g0.1g1.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 121g367kcal10.6g66.9g2.3g16.8g
Grahamjauho 242g792kcal25.5g146.6g5.3g23.9g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g580g2029kcal78.2g380.2g16.8g31.9g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g7169kcal235.2g1374.2g49g148.6g
Valittu annoskoko1536g3584kcal117.6g687.1g24.5g74.3g
Annoskoko puolitettuna768g1792kcal58.8g343.6g12.3g37.2g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646