Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 519g1781kcal52.9g363.3g6.2g18.2g
Sokeri 255g1033kcal0g254.2g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Rypsiöljy 225g1986kcal0g0g224.6g0g
Mustikka metsä- 479g211kcal2.4g30.7g2.9g15.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 19g64kcal0g15.5g0g0.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g20g78kcal0g19.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g10418kcal111.6g1394g467.4g68.6g
Valittu annoskoko1536g5209kcal55.8g697g233.7g34.3g
Annoskoko puolitettuna768g2605kcal27.9g348.5g116.9g17.2g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135746