RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 378g539kcal47.2g1.1g38.7g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g300g959kcal0g9g113.9g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)102g326kcal11.2g64.2g2.9g12.2g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g444g1486kcal61.2g284.3g10.2g26.6g
Raparperi 240g81kcal1.7g13.2g0.2g3.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g15g47kcal1.6g9g1g4.2g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g109kcal1g23.9g1g0g
Hermesetas-jauhe14g39kcal0.2g7.6g0g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g7223kcal249.8g836g335.8g103.8g
Valittu annoskoko1536g3612kcal124.9g418g167.9g51.9g
Annoskoko puolitettuna768g1806kcal62.5g209g84g26g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435