Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g845g507kcal12.7g109.8g0.8g7.6g
Nakki, keskiarvo 350g817kcal39.9g4.1g72.2g0g
Kananmuna, paistettu 193g389kcal24.6g0.6g32.5g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g53g473kcal0g0g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3073g4420kcal156.6g237.4g316.6g18.2g
Valittu annoskoko1537g2210kcal78.3g118.7g158.3g9.1g
Annoskoko puolitettuna768g1105kcal39.2g59.4g79.2g4.6g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094