Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4167g752kcal23.3g104.2g16.7g29.2g
Omena, keskikokoinen 200g2083g708kcal4.2g147.9g6.2g37.5g
Päärynä kuorittu 2083g903kcal6.5g166.7g2.1g81.2g
Valio Viola sinihome tuorejuusto1042g1667kcal83.3g41.7g135.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g625g1625kcal168.8g0g106.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11310kcal572.2g921g533.4g295.8g
Valittu annoskoko10000g5655kcal286.1g460.5g266.7g147.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2828kcal143.1g230.3g133.4g74g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849