Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)169g354kcal23.6g1g28.7g0g
Pekoni, paistettu 56g290kcal9.2g0g28.5g0g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Paprika vihreä 96g20kcal0.9g2.4g0.3g1.8g
Tomaatti 422g96kcal2.4g14.5g1.3g5.9g
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.8g1.5g50.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 112g371kcal2.2g3.4g39.3g0g
Paprikajauhe 4.5g14kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3078g4122kcal205.6g62g336.4g24.6g
Valittu annoskoko1539g2061kcal102.8g31g168.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna770g1030kcal51.4g15.5g84.1g6.2g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614