Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g300g90kcal13.8g6g0.9g4.8g
Broilerifilee, marinoimaton300g321kcal69.4g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Kananmuna kuoreton 113g161kcal14.1g0.3g11.5g0g
Maito, Kevyt450g207kcal14.4g21.6g6.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa150g450kcal34.5g0g34.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g56g146kcal15.2g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3078g2843kcal327.2g72g136.2g15.4g
Valittu annoskoko1539g1422kcal163.6g36g68.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna770g711kcal81.8g18g34.1g3.9g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555