Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli58g98kcal7.5g1.4g6.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g32g14kcal3.2g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g9g5.9kcal0.3g0g2.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g84kcal0.1g0.1g9.2g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g23g96kcal18.8g1.6g1.4g0.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore4.6g1.1kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 1.1g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)14g48kcal1.9g7.7g0.9g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g692kcal63.6g22.6g41.4g3.4g
Valittu annoskoko154g346kcal31.8g11.3g20.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna77g173kcal15.9g5.7g10.4g0.9g
Arvot/100g100g225kcal20.6g7.3g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915