Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g16g64kcal0g15.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g156kcal4.6g31.8g0.5g1.6g
Leivinjauhe 2.3g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g840kcal16.4g106g37.8g5.6g
Valittu annoskoko154g420kcal8.2g53g18.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna77g210kcal4.1g26.5g9.5g1.4g
Arvot/100g100g273kcal5.3g34.5g12.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257