Kalkkunalasagne

Valkokastike:
Sulata rasva kattilassa.

Lisää jauhot ja sekoita mössöksi.

Lisää puolet maidosta, sekoita tasaiseksi.

Lisää loput maidosta ja kiehauta.

Lämpö levyllä mieto, ei täysillä.

Mausta suolalla ja muskottipähkinällä.

Kastike:
Paista kalkkunajauheliha, lisää tomaattimurska ja tonnikala.

Mausta haluamallasi tavalla (esim.

chilillä, mustapippurilla, yrteillä).

Paista kypsät parsakaalit nopeasti kuumalla pannulla.

Laita 1/2 kastikkeesta uunivuokaan.

Laita päälle 1/3 valkokastikeesta.

Päällystä ensimmäinen kerros lasagnelevyillä.

Laita levyjen päälle loput kalkkunajauhelihakastikeesta ja sen jälkeen taas 1/3 valkokastiketta.

Valkokastikkeen päälle upota parsakaalit tasaisesti sinne tänne.

Päällystä lasagnelevyillä.

Laita loput 1/3 valkokastikkeesta lasagnelevyjen päälle.

Voit halutessasi päällystää juustoraasteella.

Paista uunissa 45min 200 Celsius asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 616 grammaa

Swanfly

Swanfly sanoi...

Valkokastike:
Sulata rasva kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita mössöksi. Lisää puolet maidosta, sekoita tasaiseksi. Lisää loput maidosta ja kiehauta. Lämpö levyllä mieto, ei täysillä. Mausta suolalla ja muskottipähkinällä.

Kastike:
Paista kalkkunajau


sunnuntai 01.11.2009 klo 00:20

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka25g34kcal5.5g0.5g1.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50g23kcal1.5g2.4g0.8g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Rasvaseos 30%, oivariini balansia 1.3g3.6kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.6g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)46g16kcal0.5g3.2g0.2g0.6g
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)9g8.9kcal2.2g0g0g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g8.4g29kcal1g5.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g282kcal22.8g27.6g9.2g3.2g
Valittu annoskoko154g141kcal11.4g13.8g4.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna77g71kcal5.7g6.9g2.3g0.8g
Arvot/100g100g92kcal7.4g9g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146652