PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss44g32kcal0.5g7.9g0.1g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g44g8.7kcal0.7g1.2g0.1g0g
Rypsiöljy Eldorado1.1g9kcal0g0g1g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)22g44kcal3.1g2.6g2.4g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g44g26kcal0.4g2.3g1.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g240kcal9.4g28g10.6g0.2g
Valittu annoskoko154g120kcal4.7g14g5.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna77g60kcal2.4g7g2.7g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3.1g9.1g3.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372