Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 29g10kcal1.3g0.6g0.1g0.7g
Kukkakaali 33g8kcal0.6g0.7g0.1g0.8g
Oivariini, 752.3g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt17g7.7kcal0.5g0.8g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g15g44kcal3.8g0.3g3.1g0g
Kesäkurpitsa17g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tumma soijarouhe, risetti8.3g24kcal4.2g2.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g254kcal22.8g14.8g12.2g3.4g
Valittu annoskoko154g127kcal11.4g7.4g6.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna77g64kcal5.7g3.7g3.1g0.9g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096