Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g33g57kcal6.3g0g3.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g33g8.3kcal1.1g1g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)33g117kcal4.3g23.2g0.6g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 8.3g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g421kcal28.2g49.6g11.6g2.6g
Valittu annoskoko154g210kcal14.1g24.8g5.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna77g105kcal7.1g12.4g2.9g0.7g
Arvot/100g100g137kcal9.2g16.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908