Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g109g322kcal16.4g0g28.4g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g22g7.9kcal0.2g1.4g0g0.6g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g22g5.2kcal0.4g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g671kcal34g4.4g56.8g1.2g
Valittu annoskoko154g335kcal17g2.2g28.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna77g168kcal8.5g1.1g14.2g0.3g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624