Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 109g702kcal15.4g3.7g66.5g19.1g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g7.3g16kcal0.3g3.6g0.1g2.9g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g23g72kcal0g17.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g1579kcal31.4g50.4g133.2g44g
Valittu annoskoko154g789kcal15.7g25.2g66.6g22g
Annoskoko puolitettuna77g395kcal7.9g12.6g33.3g11g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.4g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195