Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)80g92kcal4.7g11.2g3.3g2.5g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g33g44kcal7.2g0g1.6g0g
Kerma, ruoka 15% Flora4.7g7kcal0.1g0.2g0.7g0g
Sinappi 1.9g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 3.7g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g340kcal24.4g23.8g16.6g5g
Valittu annoskoko154g170kcal12.2g11.9g8.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna77g85kcal6.1g6g4.2g1.3g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.7g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860