Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g11g17kcal2.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 18g10kcal0.3g2.3g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi105g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali5.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.4g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g75kcal5.8g7g2.4g1g
Valittu annoskoko154g37kcal2.9g3.5g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna77g19kcal1.5g1.8g0.6g0.3g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.3g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291936