Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 39g9kcal0.7g0.9g0.1g0.9g
Parsakaali, keitetty, suolaa 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Broilerisuikale, keskiarvo 31g38kcal6.6g0g1.2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%16g20kcal0.5g0.3g2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g52kcal0.3g0.5g5.5g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g12g46kcal3.4g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana308g394kcal26.6g5.2g28.8g3.8g
Valittu annoskoko154g197kcal13.3g2.6g14.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna77g99kcal6.7g1.3g7.2g1g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.7g9.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191