Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 63g47kcal1.2g9.6g0.1g0.6g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g3.8g13kcal0.1g3g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 31g35kcal6.6g0g0.9g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.8g0g0.5g
Sieni tatti, hapero 6.2g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g404kcal17.6g28g23.4g3g
Valittu annoskoko154g202kcal8.8g14g11.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna77g101kcal4.4g7g5.9g0.8g
Arvot/100g100g131kcal5.7g9.1g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282