Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 49g38kcal0.9g7.6g0.1g0.5g
Purjosipuli 6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g22g12kcal1.2g1.2g0.2g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton8.2g15kcal0.4g0.5g1.2g0.3g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.1g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g138kcal5.4g19.2g3.6g1.8g
Valittu annoskoko154g69kcal2.7g9.6g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna77g35kcal1.4g4.8g0.9g0.5g
Arvot/100g100g45kcal1.7g6.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035