Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 24g4.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaatti 12g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Ruokosokeri0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g25g83kcal4g15.5g0.5g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g344kcal22g39.6g9.8g5.8g
Valittu annoskoko155g172kcal11g19.8g4.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna77g86kcal5.5g9.9g2.5g1.5g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.8g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413