Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 19g19kcal0.6g3.4g0.2g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g38g23kcal1.4g2.7g0.7g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)9g33kcal0.5g7g0.3g0.5g
Korppujauho 3.9g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g124kcal14.2g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g453kcal36.4g32g19.2g2.4g
Valittu annoskoko155g226kcal18.2g16g9.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna77g113kcal9.1g8g4.8g0.6g
Arvot/100g100g147kcal11.8g10.4g6.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676