Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g17g98kcal3.7g3.4g8.5g0g
Leseseos (3 viljan)4.9g13kcal0.8g1.7g0.3g1.5g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Valkuainen (100g)5.6g2.4kcal0.6g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 56g110kcal10.5g0g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g21g59kcal0.5g0.7g5.9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper10g29kcal2.6g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g775kcal41.8g13.2g63.4g3.4g
Valittu annoskoko155g387kcal20.9g6.6g31.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna77g194kcal10.5g3.3g15.9g0.9g
Arvot/100g100g251kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179