Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g35g20kcal3.2g1.8g0.1g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)21g57kcal6.3g0g3.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g8.4g27kcal1.5g3.8g0.6g1.4g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 6.3g20kcal0.7g3.8g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]11g13kcal1.3g0.2g0.7g0g
Katkarapu pienet (pirkka)18g12kcal2.6g0g0.1g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g16g21kcal1.9g0.8g1.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g25g8.6kcal0.4g1.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g394kcal38.8g24.8g15.2g4g
Valittu annoskoko155g197kcal19.4g12.4g7.6g2g
Annoskoko puolitettuna77g99kcal9.7g6.2g3.8g1g
Arvot/100g100g127kcal12.5g8g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343020