Kasvisgratiini

Keitä kasvikset ( 10min), heitä voidellulle vuoalle, heitä päälle silputtu sipuli ja tomaatti.

Kuumenna kattilassa kerma ja sekoita siihen koskenlaskija nokareina.

Kaada kasvisten päälle.

Lisää suolaa ja mustapippuria ja lopuksi kuorruta juustoraasteella.

Uuniin 40min 200 astetta.

Anna vetäytyä hetki pöydällä ja syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kattilii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaa 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 14g4.9kcal0.6g0.3g0g0.3g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 21g5kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 14g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl28g24kcal0.4g1.2g2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g30kcal2g0g2.3g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]14g46kcal3.8g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana309g255kcal15.4g10g16g4g
Valittu annoskoko155g128kcal7.7g5g8g2g
Annoskoko puolitettuna77g64kcal3.9g2.5g4g1g
Arvot/100g100g83kcal5g3.2g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378758