Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 22g66kcal3.9g10.6g0.2g2.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Amerikan Pekoni filee, HK6.1g10kcal1.3g0g5.5g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g210kcal17g21.2g15g4.6g
Valittu annoskoko155g105kcal8.5g10.6g7.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g53kcal4.3g5.3g3.8g1.2g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.8g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917