Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.2g1.8kcal0g0.4g0g0g
Currytahna punainen4.4g11kcal0.1g0.4g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g5.8g5.6kcal0.2g1g0g0.3g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g59g102kcal0.9g1.5g10.2g0g
Katkarapu 79g54kcal11.4g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g395kcal25.6g7.4g28.8g0.6g
Valittu annoskoko155g197kcal12.8g3.7g14.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna77g99kcal6.4g1.9g7.2g0.2g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666