Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale16g51kcal1.9g0g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Suolasienet (rouskuja)23g4.7kcal0.4g1.2g0.1g0g
Tomaattimurska, 1 prk75g20kcal0.4g4g0.1g1g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.9g2.4kcal0.1g0.2g0g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g293kcal7g14.2g23.2g3.4g
Valittu annoskoko155g147kcal3.5g7.1g11.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna77g73kcal1.8g3.6g5.8g0.9g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.6g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943