Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 818g620kcal15.3g126.1g1.6g8.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g351g98kcal2.1g20.9g0.7g8.8g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g292g684kcal33g1.5g64.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g2860kcal104g306.8g133.6g36.8g
Valittu annoskoko1540g1430kcal52g153.4g66.8g18.4g
Annoskoko puolitettuna770g715kcal26g76.7g33.4g9.2g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682