Punaviini-patapaisti

Ruskista lihapaloja rasvassa padassa tai isossa paistinpannussa n. 10 min. Ripota 2rkl jauhoja päälle ja ruskista n. 2min.

Kaada lihan joukkoon 0,5l lihalientä ja sekoita voimakkaasti kunnes seos kiehuu.

Lisää pataan 2,5dl viiniä, laakerinlehti, 1tl kuivattua tinjamia ja 0,5tl kuivattua salviaa.

Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä n. 1 tunti tai kunnes liha tuntuu murealta.

Kuori 2 isoa porkkanaa ja leikkaa ne n. 5cm pituisiksi paloiksi.

Huuhdo ja viipaloi sienet.

Lisää pataan ja mausta suolalla ja pirppurilla.

Hauduta kannen alla n. 15min kunnes kasvikset ovat pehmenneet, mutta vielä napakoita.

Poista laakerinlehti ja tarjoa perunan, pastan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti, ohuen ohut, Snellman700g644kcal121.8g2.8g14g0g
Oivariini vähärasv. 12g21g116kcal0.2g0.2g12.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai28g98kcal3.4g19.9g0.6g0.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl14g35kcal1.7g0.2g3.1g0g
Viini, punaviini350g245kcal1g6.6g0g0g
Herkkusieni245g37kcal5.6g1.5g1.2g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g182g51kcal1.1g10.8g0.4g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g2450kcal269.6g84g63.8g18g
Valittu annoskoko1540g1225kcal134.8g42g31.9g9g
Annoskoko puolitettuna770g613kcal67.4g21g16g4.5g
Arvot/100g100g80kcal8.8g2.7g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38491