Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)195g53kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen225g79kcal0.5g18.5g0.2g3.4g
Kalaliemikuutio 10g31kcal1g3.4g1.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Katkarapu 250g171kcal36.1g0g2.8g0g
Flora kevyt ruoka 7%250g213kcal2.5g11.3g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g1113kcal86.8g88.4g44.8g14g
Valittu annoskoko1540g556kcal43.4g44.2g22.4g7g
Annoskoko puolitettuna770g278kcal21.7g22.1g11.2g3.5g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181